Ugoden in zanesljiv Iveco servis Maribor

Ko se odločate za servis ali popravilo vašega vozila je zelo pomembno kateri servis za vozila izberete. Niso vsi servisi kvalitetni saj nimajo ustreznih ali pa originalnih nadomestnih delov, ki so zelo pomembni za pravilno delovanje vozila.  Iveco servis Maribor ponuja vrhunske servisne storitve, nudijo tudi možnost svetovanja in vzdrževanje vozil Iveco.

Kakšne so prednosti Iveco servisa Maribor

Iveco servis Maribor se ponaša z dolgoletno tradicijo, predvsem pa z svojo natančnostjo in zanesljivostjo. Ponujajo hitro, ugodno in kvalitetno diagnostiko napak in okvar, kar jim omogoča vrhunska elektronska oprema, ki je namenjena za servisiranje, vzdrževanje in popravila vozil, na voljo pa imajo tudi najsodobnejši delovno opremo, delovno orodje in razne pripomočke za lažje opravljanje svojega dela in servisiranje. 

Iveco servis Maribor je že zelo dobro poznano ime. Iveco je samo po sebi eno od vodilnih podjetji na področju prevozništva. Z njihovo zanesljivostjo in originalnostjo zagotavljajo maksimalen in popoln rezultat delovanja, katere dopolnjujejo rezervni deli Origin, prav tako pa imajo popolno učinkovitost servisne mreže. Iveco servis Maribor si prizadeva, da bi  imeli kar se da najnižje in najbolj dostopne cene, zato da bodo njihove stranke še toliko bolj zadovoljne. Njihovo delo je opravljeno po najvišjih standardih, predvsem pa je opravljeno zelo natančno in hitro, tako da na popravilo oziroma servis svojega vozila ne boste potrebovali čakati zelo dolgo. 

Kaj vse nudi Iveco servis Maribor?

Nudijo ogromno različnih stvari, kar je opisano že na https://dualis.si/servis-iveco-vozil.html. Nudijo elektronsko diagnostiko, premontažo in centriranje pnevmatik za tovorna vozila in avtobuse, montažo alarmnih naprav, blokado vžiga, ličarske storitve, optiko, polnjenje klime, razne predelave vozil, vgradno in servis Webasto grelcev, avtokleparske storitve, avtoelektričarske storitve, avtomehanske storitve in naknadno vgradnjo originalne opreme. 

Serviserji, ki so zaposleni pri Iveco servis Maribor so vrhunsko usposobljeni z dolgoletnimi izkušnjami na tem področju. Kos so tudi najzahtevnejšim popravilom, strankam pa so na voljo 24 ur na dan.