Tisk na platno ponuja posebne učinke

Tiskamo lahko na številne materiale, pri tem pa pripravljamo različne izdelke, ki se lahko izkažejo za zelo posrečene. Na ta način pripravljamo recimo fotografije, s katerimi shranjujemo nepozabne spomine v albumu, pripravimo lahko raznovrstno dekoracijo, prav tako lahko oblikujemo razne uporabne izdelke, recimo označevalne table ali celo promocijski material. Če smo nekoliko bolj domiselni, pa lahko pripravimo izredno posrečene izdelke, kot so prave slike na kvalitetnem slikarskem platnu.

Tisk na platno odpira mnoge možnosti, ki se jih splača izkoristiti. Predvsem to možnost izkoristimo za pripravo slik z nepozabnimi motivi, ki smo jih zajeli sami. To je izvrstna ideja za darilo ali pa za dekoracijo domačega stanovanja, saj bomo vedno lahko občudovali spomine, ki bodo na platnu še posebej zasijali. Seveda pa moramo tisk na platno izvesti v visoki kakovosti, še posebej če izdelujemo celotno sliko.

Tisk na platno za izdelavo slike

Samo platno je material, ki je povsem primerljiv z raznimi drugimi materiali, na katere tiskamo. Šele z nekaterimi drugimi dodatki ponudi tisk na platno potencial, ki ga izkoristimo z izdelavo pravih slik. Motive natisnemo na platno, nato pa platno napnemo na lesen okvir. Tako dobimo sliko, ki je pripravljena na obešanje.

Platno ponuja zelo zanimiv končni učinek. Je kvaliteten material z edinstvenimi značilnostmi, predvsem izpade tisk na platno bolj umetniški v primerjavi s fotografskim papirjem in drugimi mediji. S kakšnimi posrečenimi motivi dobimo nadvse osupljive učinke!

Kje naročiti tisk na platno?

Tisk na platno imajo v ponudbi specializirani strokovnjaki, kot je Memory canvas. Pogosto na istem mestu najdemo tudi možnost izdelave slike, pravzaprav lahko pričakujemo še druge opcije za pripravo posrečenih spominkov po želji naročnika. Tako imamo možnost pripraviti darila ali dekoracijo, s katero bomo gotovo zadeli v polno, saj gre za izvirne izdelke, ki jih sicer precej redko srečujemo.