Prednosti storitve all on 4

Zobozdravniki imajo izjemno prepričljivo ponudbo, pričakujemo lahko, da bo možno rešiti tudi kakšna brezupna stanja, celo brezzobost. V tem primeru seveda računamo na kompletne proteze, ki se lahko pripravijo in namestijo na različne načine. Med najbolj priljubljenimi rešitvami te vrste je storitev all on 4, ki je v zadnjih letih doživela velik razmah. Gre za namestitev proteze na štiri implantate. Mnoge prednosti all on 4 izvirajo iz odlik kvalitetnih sodobnih implantatov, ki so pravo čudo tehnologije, a seveda je tudi sama proteza zelo prepričljiva in ponudi odličen nadomestek izgubljenim zobem.

All on 4 izboljša kvaliteto življenja

Ker ima zobovje celo vrsto pomembnih nalog, je zelo pomembno, da manjkajoče zobe pravočasno nadomestimo, še posebej če nam manjka več zob. S tega vidika lahko pričakujemo, da bo rešitev all on 4 močno izboljšala kakovost življenja brezzobih pacientov. Kakovostna proteza namreč povrne vse tiste ključne funkcije zob, ki jih izgubimo z izpadanjem naravnih zob. Razlika je lahko ogromna, zato je vsekakor vredno premisliti o rešitvah, ki jih imamo na voljo.

Predvsem pa lahko računamo na dolgoročno zadovoljstvo. Implantati so zanesljivi in trajni, svoje delo lahko brezhibno opravljajo več desetletij. To je pogosto glavna prednost v primerjavi z alternativnimi rešitvami, ki niso tako trajne.

Storitve in cena za all on 4

Sama storitev je precej enostavna in hitro opravljena. Spet se izkažejo prednosti, ki jih imajo implantati – namestitev je možna brez operacije in rezanja, poleg tega implantati omogočajo obremenitev že v 24 urah po namestitvi. All on 4 ima zato zelo kratek čas okrevanja, pri tem ne pričakujemo nobenih problemov.

Še vedno pa gre za obsežno in zahtevno storitev, zato ni presenetljiva nekoliko višja cena. A stroški so upravičeni – treba bo plačati kakšnih 5000 evrov, kar je dobra cena glede na to, kako celovita rešitev je all on 4 za brezzobe paciente.